Moto rukavice

Možda na prvi pogled djeluju kao nebitan detalj u vožnji, no moto rukavice su ipak vrlo bitne. One vam mogu učinkovito zaštititi dlanove pri padu s motora, ali ujedno će vam i odlično poslužiti pri samoj vožnji. Naime, pri vožnji motora dolazi do jako velikog strujanja zraka, što nikako nije ugodno za ruke i dlanove. Nemojte niti pomišljati sjesti na motor koji može postizati velike brzine bez da ste stavili rukavice za motor.

Također sljedeća moto oprema ne smije nedostajati: moto jakne, kacige za motor i motorističke čizme.

Razne vrste moto rukavica

Moto rukavice razlikuju se u mnogim detaljima. Prije svega, razlikuju se prema vrsti motora na kojem ćete ih koristiti. Za brze, sportske motore potrebne su vam rukavice za motor koje će moći podnijeti takve velike brzine. Riječ je o zatvorenim rukavicama izrađenim od vrlo čvrstih materijala. Rukavice za motor namijenjene nešto sporijim motorima, primjerice skuterima, ne moraju biti izrađene od toliko čvrstih materijala jer se na takvim motorima ne postižu velike brzine.

Moto rukavice se razlikuju i po tome jesu li namijenjene muškarcima ili ženama pa i na to trebate obratiti pozornost prilikom kupovine. A kako bi izazvale zanimanje kod kupaca, proizvođači se trude moto rukavice učiniti što atraktivnijim. Zato su često ukrašene raznim zanimljivim detaljima ili natpisima. U našoj trgovini pronaći ćete veliki izbor moto rukavica, za sve namjene, za muškarce i žene, po povoljnim cijenama. A kada ugledate natpis moto rukavice akcija, možete očekivati još niže cijene za određene modele.

Moto rukavice za ljeto i zimu

U našoj ponudi možete pronaći rukavice za motor namijenjene za vožnju po ljeti i po zimi. Iako se u zimsko vrijeme na cestama ne vidi puno motora, postoje vozači koji se niti po zimi ne žele odreći vožnje na dva kotača. U tom slučaju, potrebna im je prikladna moto oprema, koja će ih grijati. Moto rukavice su u tom slučaju iznimno bitne kako bi ih grijale tijekom vožnje. Za vožnju ljeti, moguće je odabrati i modele koji su upravo tome namijenjeni. Oni su izrađeni od nešto prozračnijih materijala, ali i dalje vrlo čvrstih, zbog sigurnosti.

Preporučamo i da se odlučite za servisne rukavice. Riječ je o rukavicama koje će vam odlično doći u slučaju da negdje na putu morate sami odraditi neki servis motora. Jednostavno ih navučete te možete biti sigurni da se nećete zaprljati. Izrađene su od vrlo tankih materijala pa ćete u njima vrlo jednostavno napraviti što je potrebno.

Servisne rukavice, rukavice za sve vrste motora i brojne druge sitnice možete pronaći u našoj trgovini po vrlo povoljnim cijenama.